Offroad-scooters : een leuke gizmo voor kinderen

Als je myself vraagt wat mijn favoriete gedenkwaardige herinnering will be toen ik een sort has been, will be het antwoord daarop het rijden op mijn oranje offroad-scooter. Inside mijn dagen noemden we all ze minibikes. Het acquired een generator vehicle some pk, geen ophangingssysteem en slechts een speling vehicle 3 “. Dat gaf myself veel pijn inside de billen bij het rijden front door hobbels, maar het hield myself niet tegen om plezier les hebben. De generator perish ik acquired has been Tecumseh 4HP eentaktmotor, perish ik veel tijd acquired om wat “reparaties” les doen en aan de bougies les prutsen, de klep schoon les maken… wat nog meer plezier maakte achieved het bezit vehicle een offroad-scooter.

Motorcycle School Driving Female Driver Helmet Stock Photo 1789249361 |  Shutterstock

Ik heb toen mijn kid scooter geüpgraded naar een Kia 50 en een tijdje naar Kia 75, een echte offroad-scooter perish ik de heuvels en hobbels achter de steengroeve best aankan Scooter rijbewijs Tilburg. Achieved drie versnellingen acquired ik achieved de Kia 75; laat myself hoge snelheden bereiken en zelfs much cooler john de andere twee. Het voelde alsof ik op een echte motorfiets reed.

Scooters zijn inside deze tijd anders veranderd, ze hebben verschillende namen: gemotoriseerde scooters, gasscooters en gemotoriseerde scooters. De populaire soorten zijn Raser, African american Widow en Soil Puppy. Heeft een reproduce scala aan motoren om uit les kiezen, maar meestal zijn ze onder de 50cc. Emergeny room zijn veel wetten perish moeten worden gevolgd, sommige staten vragen de eigenaren om zich les registreren (sommige staan rooster bottom zolang ze onder de 50cc zijn), je moet of sixteen zijn en een helm op hebben als je op straat rijdt en mag niet op snelwegen worden gereden. Maar voor gewoon plezier en milieuvriendelijkheid, koop een elektrische kid scooter. Niet zo luidruchtig, maar ik vind het leuk, misschien jij wel.

Emergeny room zijn twee soorten offroad-scooters : de staande en zittende. Beide kunnen worden uitgerust achieved krachtige motoren als you het zich kunt veroorloven. De remain true offroad kid scooter biedt veel meer plezier john de zittende versie. Emergeny room zijn veel trucs perish je ermee kunt doen, zoals wheelies, salto’s en sprongen. Wheelies zijn gemakkelijk les doen, maar je moet op het fuel letten. Ik herinner myself nog de 50 voet wheelie perish ik toen acquired, maar als ik erover nadenk, kan ik meer doen. Sprongen zijn ook great om les doen, additionally je kunt wat revolves maken en vanaf een heuvel lanceren om wat zendtijd les krijgen.

Offroad-scooters zijn niet alleen voor de lol, ze kunnen ook worden gebruikt als goedkoop vervoermiddel voor kinderen om naar university regarding werk les gaan. Ik heb onlangs voor mijn zoon ook een oranje offroad-scooter gekocht. Wat hij helemaal geweldig vond en een eenvoudige vorm vehicle vrijheid kreeg om zonder mij op de kid scooter les rijden. Het werd ook een manier voor ons beiden om wat top quality moment achieved het gezin les hebben waar we all bespreken hoe we all kunnen upgraden, schoonmaken en andere dingen. De Shaver Electric powered Kid scooter vervult perish kinderfantasie vehicle een zelfrijdend apparaat, en inside dit geval will be het een kid scooter. Hoe vaak wenste you toen you een sort has been dat uw fiets zichzelf op magische wijze zou trappen, regarding de duwkar perish you en uw vrienden maakten om een generator les laten groeien?

Zie je, toen je een sort has been, wist je dat je minstens tot je zestiende moet wachten om achter het stuur vehicle een automobile les kruipen. Maar achieved de elektrische kid scooter vehicle Shaver kun je op veel jongere leeftijd proeven vehicle de gemotoriseerde bevolking. Inside plaats vehicle je les concentreren op trappen regarding duwen, rijd je ineens mee en kijk je rond naar het veranderende landschap. Je hoort het gezoem vehicle de kleine elektromotor perish je naar university regarding het honkbalveld brengt. Het zal geen snelheidsrecord above terrain breken, maar dat maakt niet uit, je hebt de ketenen verbroken om jezelf voort les stuwen.

Sommigen zullen misschien zeggen dat de elektrische kid scooter vehicle Shaver alleen maar bijdraagt aan het obesitasprobleem inside Noord-Amerika. Nou, ik heb een andere mening. De elektrische kid scooter bevordert veel meer beweging john het spelen vehicle videogames inside de kelder. De elektrische kid scooter brengt kinderen naar buiten en laat ze ontdekken, inside interactie achieved hun omgeving. Ook hebben deze scooters geen onbeperkte stroomvoorziening. Het will be onvermijdelijk dat de batterij leeg raakt, en om op de kid scooter les blijven rijden, moet je sprained ankle treatment op de oude university duwen.

Ik kocht aanvankelijk een Shaver elektrische kid scooter voor mijn 9-jarige zoon. Wat ik ‘s snel ontdekte, will be dat ik ook graag op de kid scooter reed. Ik woon minder john anderhalve kilometer vehicle mijn werk. Op de dagen dat mijn zoon zijn kid scooter thuis laat, rijd ik emergeny room vaak mee naar zijn werk. Je acquired de blik op de gezichten vehicle sommige vehicle mijn collega’s moeten zien toen ik langs rooster gleed op de parkeerplaats achieved het zachte gierende geluid dat de elektromotor maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *